GROEPSLESSEN
kickboksen

GROEPSLESSEN KICKBOKSEN

In groepsverband je kracht en conditie verbeteren met kickboksen in Bussum?
Voor kinderen, jeugd, volwassenen en senioren hebben wij in onze kickboksschool aparte en gemengde groepslessen.

De groepsles kickboksen is gericht op het ontwikkelen en fit maken van de deelnemers door gebruikmaking van bokszak-, techniek-, cardio- en op maat samengestelde trainingen. De lessen worden gegeven door  Donald Berner, voormalig wereldkampioen.

Ook geven wij privélessen kickboksen.

TRAININGEN

KICKBOKSEN

 

BOKSZAKTRAINING

Als onderdeel van het kickboksen worden in de gym bokszaktraining gegeven. Dit is een tamelijk intensieve lichaamstraining waarbij je met behulp van een bokszak werkt aan je kickbokstechnieken.
TECHNIEKTRAINING

TECHNIEKTRAINING

Bij onze techniektraining wordt dieper ingegaan op alle soorten mogelijke stoten en trappen die je kunt uitvoeren binnen de vechtsport kickboksen.

CARDIOTRAINING

Cardiotraining is een combinatie van bokstechnieken, uithoudingsvermogen en kracht. In deze lessen of trainingen wordt flink aan je conditie gewerkt en word je gemotiveerd om je eigen grenzen te verleggen.

Waarom kickboksen bij Dojo Bussum?

  • Groeplessen en/of privelessen volgen

  • Professionele begeleiding

  • Onze lessen zijn voor iedereen!

  • Ervaring en leeftijd spelen geen rol

Q&A

VRAAG & ANTWOORD

 

Bij Dojo Bussum kun je als volwassene elke dag kickboksen (behalve op zondag). Kids trainen op maandag, woensdag en vrijdag. Kijk voor de meest actuele lestijden op de roosterpagina.

Voor de lessen kickboksen zijn de volgende beschermingsmiddelen nodig : bokshandschoenen, scheenbeschermers. handschoenen, gebitsbeschermer en een Toque (kruisbeschermer) nodig.

Het is aanbevolen om je eigen handschoenen en bescherming te hebben. Dit uiteraard vanwege de hygiëne. Wij adviseren de kickboks benodigdheden te kopen voordat je begint met je kickbokslessen bij Dojo Bussum.

Bij voorkeur draag je tijdens de kickbokslessen sportkleding, wat kan bestaan uit een korte sportbroek en t-shirt of een lange trainingsbroek. We trainen op blote voeten.

Hoewel kickboksen vaak wordt beschouwd als een mannensport, is deze soort vechtsport ook zeer populair onder vrouwen. De dames die bij Dojo Bussum met plezier kickbokslessen volgen, hebben vaak ambitie om te werken aan conditie, techniek, opbouwen van kracht en ook vanwege de wens om effectief te kunnen afvallen.

De minimumleeftijd die wij hanteren voor kickbokslessen is 8 jaar.  Voor kinderen en jeugd tot 18 jaar hebben wij speciale lessen die afgestemd zijn op jonge leeftijdsgroepen. Vanaf 18 jaar train je mee met de volwassenen.

Een kickboksles duurt meestal ongeveer een uur.

RECENSIES

WAT LEDEN ZEGGEN:

 

“Iedereen voelt zich thuis in de les bij sensei Berner! Als je nog nooit hebt gekickbokst is het vaak een hele stap om mee te doen aan een groepsles. Deze drempel zul je bij Donald Berner niet ervaren, want hij zorgt er moeiteloos voor dat je verliefd wordt op de sport, wat er tevens voor zorgt dat je blijft trainen.”

Birgitte

39 jaar
“Trainer Donald weet je continu te enthousiasmeren voor de sport met goed opgebouwde lessen waarin je je eigen grenzen verlegt en doet dat met veel humor en pit... kortom verslavend leuk.”

Ron

47 jaar
“Donald is rustig, vriendelijk en geduldig. Prettig in de omgang en makkelijk te benaderen. Hij is een zeer sociaal persoon met verstand van zaken en die tijd neemt om dingen goed uit te kunnen leggen.”

Olivier

18 jaar

BEKIJK ONZE TARIEVEN VOOR KICKBOKSLESSEN
OF MELD JE DIRECT AAN


LIKE ONS

513


BEKIJK ONS

118


VOLG ONS

240


CONTACT

100%
TOP
× Stel je vraag via Whatsapp