DE TRAINER

DONALD BERNER

 

Donald Berner begon zijn carrière als kickbokser op jonge leeftijd en wist zich door hard werken en discipline op te werken tot wereldkampioen. Na zijn succesvolle carrière als vechtsporter besloot hij zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen door Dojo Bussum op te richten.

Bij Dojo Bussum krijg je altijd uitsluitend les van Donald zelf, wat ervoor zorgt dat je professionele en persoonlijke begeleiding krijgt. Donald is niet alleen een ervaren vechtsporter, maar ook een gepassioneerd docent die zijn kennis en vaardigheden graag overbrengt op zijn studenten.

Focus ligt op goed samenwerken

De focus bij Dojo Bussum ligt op goed samenwerken, wat ervoor zorgt dat je makkelijker nieuwe vaardigheden kunt aanleren en verbeteren en mooi en effectief kunt sporten. Dit geldt zowel voor de beginnende kickbokser als voor de professionele vechter. Door samen te trainen en elkaar te helpen, creëer je een positieve en motiverende omgeving waarin iedereen zich kan blijven ontwikkelen.

Het algemene doel van Dojo Bussum is plezier hebben, kennis overdragen, iets betekenen voor de medemens, en om je vaardigheden naar het volgende niveau te tillen. Dit kan zijn door het aanleren van nieuwe technieken, het verbeteren van de conditie of het ontwikkelen van een stevigere mentaliteit. Wat het ook is, bij Dojo Bussum helpen we je graag om je doelen te behalen en het beste uit jezelf te halen.

Unieke KFC formule

Daarnaast heeft Donald zijn eigen unieke KFC formule ontwikkeld, wat staat voor Kickboxing Fighting Combination. Dit is een manier van trainen waarbij je leert om effectief te kickboxen door middel van vechtcombo's. Deze combo's zijn leuk en uitdagend om te doen en helpen je om automatismen snel aan te leren, zodat je beter wordt in het spelletje.

Dojo Bussum is dus de perfecte plaats voor iedereen die graag wil leren kickboksen, of dit nu als hobby of professioneel is. Bij ons ben je altijd verzekerd van professionele begeleiding en een positieve en motiverende omgeving waarbinnen je je vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. We hopen je binnenkort te zien bij Dojo Bussum!

RECENSIES

WAT LEDEN ZEGGEN:

 

“Iedereen voelt zich thuis in de les bij sensei Berner! Als je nog nooit hebt gekickbokst is het vaak een hele stap om mee te doen aan een groepsles. Deze drempel zul je bij Donald Berner niet ervaren, want hij zorgt er moeiteloos voor dat je verliefd wordt op de sport, wat er tevens voor zorgt dat je blijft trainen.”

Birgitte

39 jaar
“Trainer Donald weet je continu te enthousiasmeren voor de sport met goed opgebouwde lessen waarin je je eigen grenzen verlegt en doet dat met veel humor en pit... kortom verslavend leuk.”

Ron

47 jaar
“Donald is rustig, vriendelijk en geduldig. Prettig in de omgang en makkelijk te benaderen. Hij is een zeer sociaal persoon met verstand van zaken en die tijd neemt om dingen goed uit te kunnen leggen.”

Olivier

18 jaar


LIKE ONS

513


BEKIJK ONS

118


VOLG ONS

240


CONTACT

100%
TOP
× Stel je vraag via Whatsapp